Specialområden

Behöver din bil service eller omtanke?

Hjulinställning

En felaktig hjulinställning medför ökat däckslitage med ökade däckkostnader som följd. Vi utför 4-hjulsmätning och justering av hjulvinklarna på Din bil. Vi har den absolut modernaste utrustningen och våra specialutbildade mekaniker klarar alla förekommande bilmärken.

Luftkonditionering

En behaglig temperatur i bilen bidrar till en säkrare körning. Vi utför funktionskontroll, service och vid behov reparation av Din AC anläggning i personbil såväl som i lätt lastbil. Vi är ackrediterade av SWEDAC vilket säkerställer både miljö och kvalitet.

Säkerhetsräfflan

Yrkesförare, poliser, biltillverkare… alla är de överens. Säkerhetsräfflan håller vindrutan renare och förbättrar sikten. Säkerhetsräfflan är en 0,3 mm djup räffla som slipas in i vindrutans nederkant. När torkaren passerar räfflan återfår den en bättre rengöringsförmåga vilket håller rutan ren från smuts och trafikfilm.

Plastreparationer

Vi har den senaste tekniken och kunskapen för att reparera plastdetaljer typ stötfångare. Detta ger Dig en väsentligt lägre kostnad och resultatet efter lackering är fullt i klass med nyskick.

Glasreparationer

Vi är certifierade för att byta glasrutor. Att byta rutan kan vara en onödig kostnad. Eftersom försäkringsbolagen har lägre självrisk vid reparation utför vi i många fall repareration av stenskottet istället för ett komplett rutbyte.

Rekonditionering

Vi utför med stor noggrannhet handtvättning, polering, vaxning och invändig rengöring. Vi har särskild polerutrustning och kan i många fall ta bort irriterande mindre repor.

Har du fått en skada på din husbil/ husvagn?

Växjö

} 07:00 - 17:00
I
Podaci karte ©2019 Google