Skadeverkstad

Om du fått en plåtskada på din bil, stor eller liten, skall du vända dig till Atracco Auto för reparation och lackering. Du kan redan vid olyckstillfället be bärgningsföretaget transportera din bil till Atracco Auto. Alla ”bärgare” i närområdet är väl förtrogna med vårt företag.

Boka skadebesiktning

Skadereparation

Atracco Auto Karosseriverkstäder är utrustade med den modernaste tekniken och de modernaste instrumenten. Våra plåtslagare har erforderlig utbildning och klarar alla förekommande plåt- och riktningsarbeten oavsett bilmodell.

Vi vill särskilt framhäva våra moderna riktbänkar från Car-o-liner.
I en av dem kan vi även rikta rambilar och transportfordon.

Begagnade reservdelar

Inom koncernen har vi egna bildemonteringar och tillgång till mer än 1,5 miljoner begagnade reservdelar. I de fall det fungerar lika bra med en begagnad reservdel erbjuder vi alltid kunden detta. Den begagnade reservdelen kostar normalt inte mer än hälften av nypriset. Bra för dig som kund och bra för miljön.

Glasreparationer

Vi är certifierade för att byta glasrutor. Att byta rutan kan vara en onödig kostnad. Eftersom försäkringsbolagen har lägre självrisk vid reparation utför vi i många fall reparation av stenskottet istället för ett komplett rutbyte.

Plastreparationer

Vi har den senaste tekniken och kunskapen för att reparera plastdetaljer, såväl stötfångare som teknisk plast. Detta ger dig en väsentligt lägre kostnad och resultatet efter lackering är fullt i klass med nyskick.

Försäkringsbolag vi samarbetar med

Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare