Jobba hos oss

Atracco Auto – lediga tjänster

Atracco Auto AB i Växjö är en av Sveriges större bilverkstäder med mek- och serviceverkstad, skadeverkstad och lackeringsverkstad. Atracco Auto är en auktoriserad verkstad för Volkswagen, Skoda och Seat. I samma hus finns också systerföretaget Atracco AB som bedriver bildemontering, tillsammans är vi drygt 50st medarbetare.

Nu söker vi nya medarbetare till följande tjänster:

Kundmottagare

Vi söker en kundmottagare till vår skadeverkstad

Väx tillsammans med Atracco Auto i Växjö och bli vår nästa kundmottagare!

 

Arbetsbeskrivning

Är du kundmottagare och söker nya utmaningar – då kan vi på Atracco erbjuda ditt nästa steg i karriären! För att lyckas i rollen som kundmottagare är det viktigt att du är driven, serviceinriktad och lösningsfokuserad person. Vi ser också att du behöver vara självständig, strukturerad och kunna arbeta i team. Som kundmottagare har du ansvar för:

  • Kundbokningar och reparationer samt den personliga kontakten med kunder
  • Daglig drift, vilket innebär att boka och planera jobb med teknikerna
  • Ta fram kalkyler till försäkringsbolagen, samt skapa underlag för fakturering
  • Inköp av bildelar

Hos oss på Atracco värdesätter vi gemenskap, utveckling och engagerade medarbetare. Vi vill att du ska trivas och arbetar alltid för att bli bättre. Vi erbjuder en trygg anställning då vi är kollektivavtalsanslutna och satsar på utbildning och har en god arbetsmiljö. Verkstaden arbetar med alla märken som våra kunder kommer in med. Vi är Auktoriserad verkstad för Volkswagen, Skoda och Seat.

 

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom bilbranschen. Vi ser gärna att du är en lagspelare som letar efter en arbetsplats som har ett riktigt härligt gäng att bli en del av. Du är självgående i arbetet men drar dig inte för att hjälpa kollegorna vid behov. Du är glad och bidrar till den redan goda stämningen som finns på arbetsplatsen. Har du ambitioner att utvecklas vidare och utbilda dig ser vi bara positivt på detta då vi premierar utveckling och satsar på personalen långsiktigt. För att lyckas i tjänsten har du B-körkort samt talar och skriver flytande på svenska. Erfarenhet av Cabas är meriterande.

 

Din ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag är 31/1-2023. Ansökningarna vill vi ha via e-post till: marie.jonasson@atracco.se

Kontakta vår VD Daniel Fransson på 0470-771111 om du har frågor om tjänsten.

Behöver din bil service eller omtanke?

Växjö

} 07:00 - 17:00
I
https://goo.gl/maps/3nJV5M3RriCXuFER9
Kartografski podaci
Podaci karte ©2019 Google
Kartografski podaciPodaci karte ©2019 Google
Podaci karte ©2019 Google

Ljungadalsgatan 6

Växjö