Billackerare till Atracco Auto Kristianstad

Är du billackerare och söker nya utmaningar? Vi på Atracco erbjuder ditt nästa steg i karriären! Atracco Auto, en del av Atracco Group, är i en fas där vi förstärker vårt team i Kristianstad och söker nu en billackerare.

Vi söker en billackerare med god kunskap i yrket, som slipning, lackering och plastreparation.

Om jobbet

Som billackerare kommer dina arbetsuppgifter att bli varierande med både små och stora jobb. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från yrket och utbildning i skadereparation.

Vi ser gärna att du är en lagspelare som letar efter en arbetsplats med ett riktigt härligt gäng att bli en del av. Du är självgående i arbetet, men drar dig inte för att hjälpa kollegorna vid behov. Du är glad och bidrar till den redan goda stämningen som finns på verkstaden. Har du ambitioner att utvecklas vidare och utbilda dig ser vi bara positivt på detta, då vi premierar utveckling och satsar på personalen långsiktigt. För att lyckas i tjänsten har du B-körkort samt talar och skriver flytande på svenska.

Atracco Auto AB ingår i Atracco Group AB, som i sin tur ingår i LKQ Corporation, en ledande leverantör av alternativa och special detaljer för att reparera och förbättra bilar och andra fordon. LKQ har verksamhet i Nordamerika, Europa och Taiwan. I koncernen ingår Atracco Auto som bedriver bilskadeverkstäder.

Atracco AB är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen samt Recopart AB och Mätorit AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter 650 mkr och har ca 400 anställda på orterna Borås, Stockholm, Västerås, Uppsala, Helsingborg, Örebro, Linköping, Kristianstad, Växjö, Mönsterås, Hedemora, Norrköping och Moss.

Vårt erbjudande

Hos oss på Atracco värdesätter vi gemenskap, utveckling och engagerade medarbetare. Vi vill att du ska trivas och arbetar alltid för att bli bättre. Vi erbjuder en trygg anställning då vi är kollektivavtalsanslutna och satsar på utbildning och har en god arbetsmiljö. Verkstaden arbetar med alla bilmärken som våra kunder kommer in med.

Vi erbjuder:

· Konkurrenskraftig lön

· Gruppbonus

· Utbildning

· Moderna verktyg och utrustning

· Personalrabatt på tjänster

· Friskvårdsbidrag

· Stora utvecklingsmöjligheter i en internationell koncern

Ansök idag!

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas förw sista ansökningsdag som är 31 december 2023. Ansökningarna vill vi ha via e-post till marie.jonasson@atracco.se

Kontakta vår platschef Foudil Azouz på 044-211088 om du har frågor angående tjänsten.