Bilservice av högsta klass

Vår bilverkstad är utrustad med den modernaste tekniken och testinstrumenten, vilket säkerställer bilservice av högsta kvalitet. Våra mekaniker har erforderlig utbildning och klarar felsökning och reparationer på i stort sett alla förekommande bilmärken. Förutom mekaniska reparationer och bilservice erbjuder vi full däckservice.

Vi är anslutna till Meca Car Service och därifrån får vi specialisthjälp om det visar sig att felet ändå ligger utanför vår kunskap. Vid bilservice ingår Meca Assistansförsäkring kostnadsfritt i 12 månader.

Auktoriserad verkstad

Vår personal är specialistutbildad för märkena Volkswagen, SKODA, SEAT & CUPRA, vilket innebär att vi använder originaldelar och att din bil kommer få bästa tänkbara service.

Våra tjänster

Vi hämtar och lämnar din bil i samband med service inom Växjö tätort.

  • Service & reparationer
  • Hjulinställning
  • AC – Luftkonditionering
  • Däckskifte & däckhotell

Begagnade reservdelar

Inom koncernen har vi egna bildemonteringar och tillgång till mer än 1,5 miljoner begagnade reservdelar. I de fall det fungerar lika bra med en begagnad reservdel erbjuder vi alltid kunden detta. Den begagnade reservdelen kostar normalt inte mer än hälften av nypriset. Bra för dig som kund och bra för miljön.

Försäkringsbolag vi samarbetar med

Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare