Skadeverkstad

Har du fått en skada på din bil?

Skadereparation

Atracco Auto Karosseriverkstad är utrustad med den modernaste tekniken och de modernaste instrumenten. Våra plåtslagare har erforderlig utbildning och klarar alla förekommande plåt- och riktningsarbeten oavsett bilmodell. Våra plåtslagare är också hantverkare och behärskar förutom sedvanliga riktningsarbeten också kvalificerad tenn-spackling vilket kommer väl till pass då vi regelbundet utför karosseriarbeten på Porsche, Maserati, Corvette och andra liknande specialbilar.

Vi vill särskilt framhäva våra moderna riktbänkar från Car-o-liner. I en av dem kan vi även rikta rambilar och transportfordon.

Om olyckan varit framme

Om du fått en plåtskada på din bil, stor eller liten, skall du vända dig till Atracco Auto för reparation och lackering. Du kan redan vid olyckstillfället be bärgningsföretaget transportera din bil till Atracco Auto. Alla ”bärgare” i närområdet är väl förtrogna med vårt företag.

Krister och Roland hjälper dig med alla förekommande kontakter med ditt försäkringsbolag, skadeanmälan, hyrbil, hyrbilsförsäkring och allt annat som har med skadan att göra.

När vi fått klartecken från ditt försäkringsbolag reparerar vi skadan på absolut kortast möjliga tid. Det kan vi göra eftersom vi har egen lackering i huset. Inga extra transporter och väntetider. När lackeringen är klar och delarna monterade tvättar och rengör vi bilen åt dig.

Därefter ringer vi dig för att bestämma tid då du kan komma och hämta din iordningställda bil.

Begagnade karosseridelar

Inom företaget har vi egen bildemontering och tillgång till mer än 300.000 begagnade reservdelar. I de fall det fungerar lika bra med en begagnad reservdel erbjuder vi alltid kunden detta. Den begagnade reservdelen kostar normalt inte mer än hälften av nypriset. Bra för dig som kund och bra för miljön.

Glasreparationer

Vi är certifierade för att byta glasrutor. Att byta rutan kan vara en onödig kostnad. Eftersom försäkringsbolagen har lägre självrisk vid reparation utför vi i många fall reparation av stenskottet istället för ett komplett rutbyte.

Plastreparationer

Vi har den senaste tekniken och kunskapen för att reparera plastdetaljer, såväl stötfångare som teknisk plast. Detta ger dig en väsentligt lägre kostnad och resultatet efter lackering är fullt i klass med nyskick.

Har du fått en skada på din bil?

Växjö

} 07:00 - 17:00
I
Podaci karte ©2019 Google