Bilservice och verkstad

Behöver din bil service eller omtanke?

Bilservice av högsta klass

Vår bilverkstad är utrustad med den modernaste tekniken och testinstrumenten, vilket säkerställer bilservice av högsta kvalitet. Våra mekaniker har erforderlig utbildning och klarar felsökning och reparationer på i stort sett alla förekommande bilmärken. Förutom mekaniska reparationer och bilservice erbjuder vi full däckservice.

Meca Car Service

Vi är anslutna till Meca Car Service och därifrån får vi specialisthjälp om det visar sig att felet ändå ligger utanför vår kunskap. Vid bilservice ingår Meca Assistansförsäkring kostnadsfritt i 12 månader.

Auktoriserad serviceverkstad för VW, SKODA och SEAT

Vår personal är specialistutbildad för märkena Volkswagen, SKODA och SEAT, vilket innebär att vi använder originaldelar och att din bil kommer få bästa tänkbara service. Genom vårt partneravtal har vi alltid tillgång till senaste expertis, vilket innebär en trygghet och säkerhet för dig som kund. Vi utför även garantiservice utifrån avtal.

Motorvärmarkit

Våra Specialiteter

Läs mer om dessa under fliken Specialområden.

  • Hjulinställning
  • AC – Luftkonditionering
  • Säkerhetsräfflan
  • Plastreparationer
  • Glasreparationer
  • Rekonditionering

Begagnade reservdelar

Inom företaget har vi egen bildemontering och tillgång till mer än 300.000 begagnade reservdelar. I de fall det fungerar lika bra med en begagnad reservdel erbjuder vi alltid kunden detta. Den begagnade reservdelen kostar normalt inte mer än hälften av nypriset. Bra för dig som kund och bra för miljön.

Växjö
} 07:00 - 17:00
I
Podaci karte ©2019 Google