Om företaget

Behöver din bil service eller omtanke?

Vår historia

Från Växjö Bil & Karosseri till Folksam Auto till Atracco Auto

Atracco Auto har sitt ursprung i Växjö Bil- och karosseriverkstad som startade redan i mitten på 1950 talet. Under tiden 1964 till och med september 2008 var bolaget i försäkringsbolaget Folksams ägo. Sedan 2008 är företaget en del av Atracco Group och ägs sedan 2014 av amerikanska LKQ.

Under tiden i Folksams ägo var bolaget förutom en komplett skadeverkstad (mek verkstad, plåtverkstad och lackverkstad) också en avdelning inom Folksam för forskning och utveckling av rationella och säkra reparationsmetoder. Under denna tid utvecklades ett enormt säkerhetskunnande som Du som kund hos Atracco Auto får stor och värdefull del av.

Atracco Auto fortsätter även i den nya regin med att ligga i den absoluta framkanten när det gäller bil- och reparationsteknik. Våra kunder är krävande. De är privata bilägare, företagsbilar men framför allt är det i stort sett samtliga försäkringsbolag.

Vi har alla avdelningar under ett tak.

  • Mekanisk verkstad
  • Skadeverkstad
  • Lackverkstad

Detta ger dig som kund stora fördelar. Vi behöver inte transportera bilen långa vägar fram och tillbaka mellan de olika verkstäderna och det uppstår inga onödiga väntetider. Bra för ekonomin och bra för miljön. Bra för kvaliteten på arbetet. En stor fördel är att vi under samma tak har tillgång till ett komplett lager av begagnade reservdelar. Bra för ekonomin och bra för miljön eftersom vi ger originaldelen ett andra liv.

Behöver din bil service eller omtanke?

Växjö

} 07:00 - 17:00
I
https://goo.gl/maps/3nJV5M3RriCXuFER9
Kartografski podaci
Podaci karte ©2019 Google
Kartografski podaciPodaci karte ©2019 Google
Podaci karte ©2019 Google

Ljungadalsgatan 6

Växjö