Husvagn och husbil

Har du fått en skada på din husbil/ husvagn?

Husvagn och husbil

Atracco Auto har en komplett verkstad för både skadereparationer och mekaniska reparationer. Dessutom finns en egen billackering under samma tak. Vi kan laga alla förekommande krockskador på din husbil och vi har avtal med alla stora försäkringsbolag.

Sedan en tid tillbaka har vi en unik möjlighet att laga även djupa repor i karossens kulhamrade aluminiumplåtar. Läs mer om detta nedan eller ta direkt kontakt med våra verkmästare så berättar de mer.

Vår serviceverkstad står dessutom redo för service och reparation av husbilen. Vi gör alla förekommande arbeten på själva fordonet och vi har lyftkapacitet för de flesta husbilar.

Skadereparation av husbilar och husvagnar

Atracco Auto reparerar krockskador även på husbilar. Vid skada tar du kontakt med ditt försäkringsbolag och då kan du också begära att skadan skall repareras på Atracco Auto i Växjö. Vi har stor vana vid att återställa krockade husbilar både vad gäller fordon och bodel

Har du fått en buckla i aluminiumplåten på din husvagn eller husbil har vi möjlighet att laga skadan utan att byta hela sidan på bodelen. Vi använder HBC system, i Sverige representerat av Car-o-Liner. Systemet innebär att man gjuter av plåtens mönster och sedan applicerar gjutformen framför bucklan och med gjutformen som mall bygger upp ny yta. Därefter lackerar vi skadeområdet i vår professionella lackeringsavdelning. Du kan även läsa mer på Atraccoauto Husvagn Repair. 

Kontakta någon av våra kundmottagare i skadeverkstaden på 0470-771132 
eller boka tid för Skadebesiktning här.

Har du fått en skada på din husbil/ husvagn?

Växjö

} 07:00 - 17:00
I
Podaci karte ©2019 Google